Crypto
projektek

Crypto projektek

Vizslaswap token

Mi az a vizslaswap?

A VizslaSwap elindítása egy újabb mérföldkő a Hungarian Vizsla Inu életében, amely közelebb visz minket a célunkhoz, hogy egy világszinten is meghatározó altcoinná váljunk. A HVI token körül ezzel is folytatjuk egy önálló ökoszisztéma kiépítését saját NFT piactérrel, jelentős partnertokenekkel és most DeFi megoldással is, ami mind növeli a keresletet az Vizsla ökoszisztéma iránt.

MINING / BÁNYÁSZAT

A VizslaSwap-on számos lehetőség létezik kripto jutalmakra. LP tokenek lekötésével a decentralizált tőzsdék között már megszokott módon elérhetővé válik az úgynevezett likviditási bányászat. Ez azt jelenti, hogy likviditást biztosítunk és ez által bányászunk. Nem hiába a bányászat szó, hiszen blokkjutalmakra tehetünk szert általában kimagasló jutalmakért vagy saját vagy más tokenben.

STAKING / LEKÖTÉSEK

Megszokott staking pool funkció is van, ahol önálló tokeneket, mint a VIZSLASWAP és HVI le lehet kötni és hasonló módon vagy saját vagy egy másik tokent kapunk érte jutalomként.

B2MINING / DUÁL BÁNYÁSZAT

Jelen esetben egy token lekötéséért cserébe 2 különálló tokent kapunk. Ezzel kockázatot porlaszthatunk és a kapott tokeneknek az árfolyama jóval stabilabb, mint a sima staking lehetőségnél, hiszen 2 token átlagáráról beszélhetünk.

AIRDROP / AJÁNDÉKOK

Rendelkezz minimum 10,000 VIZSLASWAP tokennel és részesülj minden nap az elérhető jutalmakban. A HVI ökoszisztéma és partnerei által biztosított tokenek lekérhetőek a https://www.vizslaswap.com/airdrops fül alatt. Itt egyetlen feladatunk van, hogy rendelkezzünk minimum 10,000 VIZSLASWAP tokennel a tárcánkban. Erősen javasolt a projektek telegram csatornáit folyamatosan nyomon követni, hogy megfelelő információk álljanak rendelkezésre.

VOTING / SZAVAZÁS

Hozz döntéseket! A VIZSLASWAP tokent nem csak lekötésre, de közösségi tokenként, döntésekre is használhatod. Folyamatos szavazással lehetőség van beleszólni fontos döntésekbe a HVI életében.

DONATION / ADOMÁNY

A donation fül alatt adományozni lehet, mely komolyabb összeg összegyűlése esetén a HVI csapat átad az erre rászoruló menhelyek számára.

BOUNTY HUNT / VADÁSZAT

Bounty Hunt funkcióval a látogató az összegyűlt tranzakciós díjakra vadászhat és hívjatja le saját maga részére az összegyűlt összeget. Ennek nincs semmilyen korlátja, vagy megkötése. Ezt egy izgalmas játék, ugyanis minél tovább vársz a lehívással, annál nagyobb összeg gyűlik össze, de ha túl sokáig vársz, lehet másvalaki elviszi azt.

INCUBATION / INKUBÁCIÓS PROGRAMOK

A farmolási funkciók elérhetőek lesznek a HVI Partnerei számára, ahol HVI-vel vagy a partner tokenekek lekötésével olyan tokenek válnak elérhetővé, mint a CryptoChip, LiveGreen Coin, BabyVizsla, LAMEA, Neckermann.

DEX MULTIROUTER / TÖBB TŐZSDE EGY TŐZSDÉN

A VizslaSwap egyedülállóan olyan decentralizált tőzsdét alkotott meg, ahol nem saját váltóval dolgozik, hanem a legnagyobb DEX-ek váltóit teszi elérhetővé egy platformon belül. Ez mit is jelent pontosan? A platformon belül közvetlen ki lehet választani, hogy melyik DEX váltót használja a rendszer (pl. pancakeswap, apeswap, biswap, radioshack, babydogeswap stb.), így mindig a legjobb árfolyamokban részesülhetünk.

SECURITY / BIZTONSÁG

VizslaSwap platform egy decentralizált platform. Itt semmilyen fennhatósággal nem rendelkezik az üzemeltető a felhasználók által stakelt, vagy birtokolt tokenek felett. Nem kerül átadásra a VIZSLASWAP részére, így nem zárolhatja, használhatja fel, fektetheti be azaz semmilyen formában nem rendelkezhet ezen tokenek sorsa felett. A mostani világban különösen fontos, hogy végig a felhasználók tulajdonában vannak a saját kriptovalutáik.

Hasznos információk

Hivatalos weboldal:
https://vizslainu.com/swap/

Indulás ideje:
2022. Április 24.

Contract address:
0xaDAaE082237cB1772c9e079dB95c117E6Dd0C5aF

Megosztás:

Feltöltés alatt

További információk hamarosan