Cryptop rojektek

FairToken Cake (FRTC)

Mi az az FRTC?

Önmagában csak egy rövidítése FairToken Cake szavaknak. De ennél sokkal több, hiszen maga az FRTC tartja össze a teljes ökoszisztéma minden elemét, amit a közösség és a fejlesztő csapat tagjai építettek.

Az FRTC egy BSC hálózaton futó token formájában kezdte az életpályáját 2021 szeptemberében. Alapvetően egy olyan token-t hoztak létre a fejlesztők, ami hosszú távon kedvező. Erre találták ki a Treasury avagy kincstár mechanizmusát és az idővel egyre több eszközt amivel a Treasury-t gyarapíthatjuk magunknak, mint közösség.

Sokan tudják, hogy ez volt az első Treasury token, s ráadásul ez egy magyar csapat nevéhez köthető!

Mi az a Treasury?

A Treasury az FRTC hosszú távú céljainak zászlóshajója. Alapvetően úgy kell elképzelni, hogy minden vásárlási és eladási taxból egy-egy bizonyos százalék kerül levonásra, amit ezután a kincstárba helyeznek át.

A kincstár így folyamatosan gyarapszik, de természetesen ez önmagában nem elég, így több szolgáltatás lett bevezetve, amelyek idényszerűen vagy hosszú távon szereznek  bevételt a kincstárba. De miért jó ez neked? Természetesen erre is kell választ találni. A Treasury-be került összegek lekötésre kerülnek, jelenleg a PancakeSwap staking rendszerében. Az ebből származó kamatok pedig az FRTC tulajdonosok között kerülnek kiosztásra, minden hétfőn, amelyet PayDay névvel emlegetünk!

Az egy tulajdonosra eső bevétel annak függvényében változik, hogy mekkora százalékot birtokol a teljes forgalomban lévő FRTC mennyiségből az adott tulajdonos. Erre továbbá rátevődnek az úgynevezett Treasury NFT-k által kínált előnyök is. Egy darab Treasury NFT a hozzárendelt százalékban emeli a tulajdonos FRTC mennyiségét. Darabszám korlátozás ugyan nincs bevezetve, de az ára folyamatosan növekszik a piacon, így egyre értékesebbé válik a korábban megvásárolt NFT.

Tehát összességében nézve az FRTC mennyiség és a Treasury NFT-k befolyásolják a heti hozamot, amelyet ezáltal valós passzív bevételnek tekinthetünk.

Hogyan vehetek részt benne?

Talán a legegyszerűbb módszer az az, hogy Poocoin vagy PancakeSwap váltók valamelyikén egyszerűen FRTC-t vásárolsz, s ezáltal tulajdonossá válsz.  Érdemes továbbá ellátogatni az FRTC csapat által üzemeltetett online közösségi vásártérre, az Agora nevű helyre. Ezen az oldalon tudsz például Treasury NFT-t vagy hasonló hasznos holmikat is vásárolni avagy eladni. Emellett NFT és FRTC díjak kerülnek kiosztásra a heti Póker versenyeken (amelyeken akár ingyen is részt vehetsz, ha elég jól játszol a hétközbeni freeroll előmeccseken).

Ha igazán hosszútávban gondolkodsz és nem akarod a szerencsére bízni a befektetésedet, akkor a WRB program való neked. Ez az úgy nevezett Weekly Recurring Buy program, amiben hetente egy kisebb összeget vásárolsz egy adott időszak alatt és a program teljesítése végén további extra jutalomban részesülsz (többek között Treasury NFT). Ezzel a programmal egyszerűen tudod az árfolyamváltozásokból eredő bizonytalanságot kiküszöbölni.

Ezenfelül az FRTC csapat legújabb fejlesztése segítségével is hozzájuthatsz a fentiekhez, amely nem más, mint a CryptoDrinks néven futó energiaital. Ezt például megrendelheted az Agorán, de hamarosan már a közeledben lévő boltokban is elérhetőek lesznek. Amit tudni érdemes róla, az az, hogy minden egyes csomagolás egy crypto ajándékot tartalmaz (tokenek, nft-k, coinok), így egyik pillanatról a másikra crypto tulajdonos lehetsz egy energiaital elszürcsölése közben.

Miért vegyek részt benne?

A legfőbb érv, amely a csapat jelmondatából ismert: Nem gyorsan, hanem nagyon!

Ez arra utal, hogy a csapat nem a szokásos pump&dump (amik egyik napról a másikra eltűnnek) crypto vonalat képviseli, hanem hosszú távon tervezi a közösség építését és a hozamok kiosztását. A fenntarthatóság és a tervezhetőség az összes törekvés egyértelmű mozgatórugója.
Ebből fakadóan neked, mint tulajdonosnak is hosszú távon fogja igazán megérni a befektetés. A vásárolt token-ek heti szinten passzív jövedelmet biztosítanak, így akár a medve akár a bika dominál, te mindenképpen bevételhez jutsz.

A másik fontos szempont a remek közösség. Mindig van valaki, aki segít, ha elakadtál egy crypto, adózás, biztonságtechnika de még akár fizika házi közben adódott kérdéssel is. De itt van a közösség akkor ha csak rossz napod van és szükséged van egy kis pozitív energiára. Emellett fontos hangsúlyt fektetünk arra, hogy oktassuk a közösséget, valamint arra, hogy tanuljunk egymástól. Ha mindez nem lenne elég, akkor azt is tudhatjuk a csapatról, hogy mindig valami újdonságon törik a fejüket, legyen az  például Forma 1, Foci VB tippelő játék, Mystery box, Póker esték, vagy csak szimpla aktivitást díjazó események esetleg más csapatokkal történő kölcsönösen jövedelmező kooperációk.

A lényeg: Ha szeretnél egy jó közösséghez tartozni és közben rendszeres bevételhez jutni, akkor itt a helyed. Vannak itt régi motorosok, feketeöves crypto arcok, lelkes és lendületes kezdők, csendes figyelők, nagyzsugás bálnák, ügyeskedő elemzők, crypto háziasszonyok és ezermesterek: Biztosan te is meg fogod találni a helyed köztünk!

Hasznos információk

Indulás ideje:
2021. Szeptember 16.

Contract address:
0xb16d8c2a78f2acd75a63b37e8ce6bccbbd8d8f9e

Megosztás: