Eljött ez a pillanat is…

Közel egy évvel ezelőtt, 2022 december 21-én készült el az első Crypto Drinks széria, és végre nem csak képeken tudtam megmutatni az embereknek, hogy milyen is lesz az energiaitalunk, hanem megkostólhatták azt az első vásárlók, beválthatták a kódjaikat és megkapták az első kiutalható ajándékokat a tárcáikra.

Az első évben rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk. Megtudtuk milyen kihívásokkal kell megküzdeni a kereskedők esetében, teszteltük és megismertük, milyen marketing csatornákat érdemes használnunk, elkészítettük a kódbeváltó felület második verzióját – amelyet hamarosan ki is fogunk adni – és nem utolsó sorban rengeteg visszajelzést kaptunk TŐLETEK, a fogyasztóinktól.

A 3 legfontosabb felismerés:

  1. A Crypto Drinks koncepciója MŰKÖDIK! A fogyasztóktól és az üzleti partnerektől folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk, kiálltuk a próbát, van JÖVŐNK!

  2. Már tudjuk, kik az ideális kereskedelmi partnereink és milyen eszközökkel juthatunk el hatékonyan a fogyasztóinkhoz.

  3. Csakúgy, mint a vállalkozások 95-96 százalékának, a CRYPTO DRINKS-nek is tőkére van szüksége, hogy megindulhasson világhódító útján.

Legyél te is CRYPTO DRINKS Angyal!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy ne csak gyűjteni tudd a CRYPTO DRINKS tokeneket a kódok beváltásával, hanem a token kibocsátás előtt, jelentős kedvezménnyel CRYPTO DRINKS “bálna” legyél.

A Crypto Drinks token kibocsátást, MA elindítjuk az ANGEL ajánlattal!

Az alábbi táblázatban megtalálod, hogy milyen kedvezményekkel és milyen feltételek mellett lehetsz CRYPTO DRINKS token tulajdonos.

Fontos tudni, hogy januárban – még nem meghatározott időpontban – jelentős marketing aktivitásra számítunk komoly média felületeken (erről többet jelenleg nem árulhatok el)

 

Az ANGEL ajánlat a marketing tevékenység indulásáig érvényes, majd annak indulásakor az EARLY BIRD ajánlat lép életbe.

NÉGY fázisban csatlakozhatsz a Crypto Drinks token kibocsátásához:

ANGEL fázis:

akár 3,6x a kibocsátáshoz képest – NO LOCK – heti 2,5% vesting – max 2500$ – a kibocsátott token mennyiség 632 250 000 CRD Token – 40 750$ (Az ebben a fázisban begyűjtött összegeket a CRD finanszírozására fordítjuk – egyfajta kamatmentes, majd visszatérítendő kölcsönként)

EARLY BIRD fázis:

akár 3,3x a kibocsátáshoz képest – NO LOCK – heti 2% vesting – max 5000$ – kibocsátott token mennyiség 2,3575 Mrd CRD Token – 162 500$

(Az itt összegyűjtött összegek is rendszerezzük – finanszírozás, marketing, LP, legal pool)

WHALE fázis:

akár 3x a kibocsátáshoz képest – NO LOCK – heti 1,5% vesting – max 10000$ – kibocsátott token mennyiség 6,735 Mrd CRD Token – 530 000$ (Az itt összegyűjtött összegek is rendszerezzük – finanszírozás, marketing, LP, legal pool)

PUBLIC fázis:

akár 2x a kibocsátáshoz képest – NO LOCK – heti 1% vesting – max 10000$ – kibocsátott token mennyiség 6,6625 Mrd CRD Token – 775 000$

(Az itt összegyűjtött összegek sorsa: marketing, LP, működési költségek)

VESTING jelentése: 

Az elővásárlással – általában kedvezménnyel – megszerzett tokeneket a hivatalos kibocsátást követően, részletekben kapja meg a tárcájára a vásárló. A vesting egy általánosan alkalmazott kiosztási módszer, ami megakadályozza a tömeges eladásokat.

Egy példa: 

ANGEL fázisban megvásárolt 1000$ értékű NFT birtokosa 15 500 000 CRD tokenre jogosult.

A VESTING ebben a fázisban heti 2,5%

A kibocsátást követően a 15 500 000 darab tokennek hetente 2,5%-át kapja meg, azaz hetente 387 500 CRD token érkezik a tárcájára.

Ezeket a tokenekkel belátása szerint eladhatja vagy tarthatja a tárcáján.

40 héten keresztül, folyamatosan (hetente) érkezik meg a tárcájára a 387 500 darab CRD token. A tokeneket minden NFT birtokos egy időben kap meg, ezzel is biztosítva ez holdereink egyenlőségét.

Nem értékesített NFT-k sorsa:

Abban az esetben, ha valamelyik fázisban nem értékesítünk minden tételt, a fennmaradó token mennyiséget átsoroljuk a Late Investor pool-ba, melyet lényegesen jobb áron tudunk majd a későbbiekben értékesíteni VC vagy stratégiai befektetők részére, speciális feltételekkel.

CRYPTO DRINKS - TOKENOMICS

Törekedtem a lehető legegyszerűbb felosztásra és a transzparenciára.

Total Supply – 40 Mrd CRD Token

A kibocsátáskor ez a circulating supply is egyben, viszont a projekt előrehaladtával a BURN mechanizmusoknak köszönhetően folyamatosan csökkenni fog az elérhető token darabszám.

GIFT Pool – 14 Mrd CRD Token (35%)

A mértéke folyamatosan változik. A kibontott és beváltott ajándék tokenek csökkenteni fogják a darabszámot, míg a marketing díjak egy részéből visszavásárlással növeljük folyamatosan az ajándék poolt.

Sale Pool – 16,38 Mrd CRD Token (40,9%)

A fent leírt fázisokban értékesítésre felkínált Token mennyiséget tartalmazza. Abban az esetben, ha nem fogy el minden tétel, a “maradék” átkerül a Late Investor poolba, melyet később értékesíthetünk OTC megoldással.

Ezek a tételek a kibocsátást követően LOCK és VESTING státuszú tokenné alakulnak, azok felszabadítása és kiutalása ütemterv szerint történik.

Egyéb – 9,6 Mrd CRD Token (24%)

Ezt a token mennyiséget az LP, dev, cex és egyéb célokra különítjük el, pontos felosztása még nem definiált.

*DEVELOPER tokenek: 1 éves LOCK periódus – heti 1% vesting – Token mennyiség 1,2 Mrd CRD token

Az előértékesítés időzítése:

ANGEL fázis: 2023. december 21.

A limitált készlet tervezetten január közepéig érhető el. A pontos dátumot nem tudjuk meghatározni, 48 órával a fázis lezárása előtt jelezni fogunk.

EARLY BIRD fázis: 2024 Q1 – max 1 hónap

Közvetlenül az ANGEL lezárással indítjuk el, 1 hónapon keresztül vagy a készlet erejéig nyitott az EARLY vásárlási lehetőség

WHALE fázis: 2024 Q1 – max 1 hónap

Közvetlenül az EARLY lezárással indítjuk el, 1 hónapon keresztül vagy a készlet erejéig nyitott az WHALE vásárlási lehetőség

PUBLIC fázis: 2024 Q1 – max 1 hónap

Közvetlenül a WHALE lezárással indítjuk el, 1 hónapon keresztül vagy a készlet erejéig nyitott az utolsó vásárlási lehetőség a kibocsátás előtt

A token kibocsátásának tervezett időpontja:

A fenti tervek alapján a tokenek kibocsátásának ideje 2024 március vége, április eleje lesz. Abban az esetben, ha a felkínált mennyiségek korábban elfogynak, akkor a a tokenek kereskedése is korábban megkezdődik. Az időzítést folyamatosan követni tudjátok majd a weboldalon és a social felületeinken.

Legaktívabbak a TELEGRAM csoportunkban vagyunk, érdemes csatlakozni a közösséghez. Amennyiben az itt leírtakkal kapcsolatban kérdésed van, a csoportban kaphatsz leggyorsabban választ.

DRINKS TOKEN

A CRYPTO DRINKS tokenek kibocsátását legkésőbb
50 000 termék értékesítését követően tervezzük.
A TOKENOMICS tekintetében hamarosan több információval szolgálunk.

COMING SOON