Crypto
projektek

livegreen coin (lgc)

Mi az az LGC?

A HAPPY PANDA Handels GmbH nemzetközi elektronikai nagykereskedés részvénytokenje, amely célja, hogy valódi változást érjen el az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

Zöld projektek támogatása mellett, a coinphone a világ első globális crypto alapú online kereskedése, ahol az LGC Tokennel egyedülálló kedvezményekben részesülhetsz.

Részletek

Az LGC egy teljesen decentralizált peer-to-peer digitális valuta, amelyben minden felhasználó egyenlő tulajdonos és közreműködő. A Binance Smart Chain alapján az LGC összesen 1 milliárd LGC-vel rendelkezik, amelyből 321 726 064 LGC-t már elégettek, így csökkentve a készletet. A whitepaper szerint a következő negyedévekben további 200 000 000 LGC-t égetnek el, hogy értéket növeljenek.

Az LGC folyamatosan nyit a legnagyobb tőzsdék irányába, így biztosított a világszintű elérés. A  BitMart egy egyesült államokbeli kriptotőzsde, amely a szövetségi szintű MSB-vel, FinCEN pénzügyminisztériumi engedéllyel rendelkezik és MTL-licenceket is kapott. Jelenleg a soron következő a BTCEX, de elérhető továbbá az LBank, Hotbit, Emirex, ZT Global, CITEX, CoinTiger, Azbit, P2B, LATOKEN centralizált tőzsdéken (CEX) is. Továbbá a decentralizált (DEX) PancakeSwap-on is, és a HVI által létrehozott a VizslaSwap.com-on is.

Itt olvashatshatsz rólunk

Vásárlás

Hasznos információk

Hivatalos weboldal:
https://www.livegreencoin.com/

Indulás ideje:
2022. Október 07.

Contract address:
0x3496212eC43Cc49F5151ec4405efD4975e036f89

Megosztás:

Feltöltés alatt

További információk hamarosan