CRYPTO DRINKS - VENDING / Automata üzletág

TÁJÉKOZTATÓ

Az automatán keresztül értékesítés és a folyamatos termék elérhetőség hűséges fogyasztóinknak és az üzemeltetőknek egyaránt előnyös.

Legyen partnerünk!

Amennyiben Ön árukiadó automatát üzemeltet, helyi promócióval népszerűsítjük a CRYPTO DRINKS italokat, amikor is egy kóstolót szervezünk az “üzletéhez”.

Az automatás üzleteket külön megjelöléssel látjuk el a kereskedői listánkon, hiszen azok sok esetben non-stop működése könnyen elérhetővé teszi a terméket a leendő és már lojális fogyasztóink számára.

Jelentkezzen és egyeztessünk a kóstoltatás részleteit illetően!

Hogyan működik a CRYPTO DRINKS?

  1. A fogyasztó valamelyik kereskedelmi csatornán hozzájut, azaz megvásárolja a terméket.

  2. A dobozon található fólia eltávolítása után megtalálja a termékhez tartozó egyedi azonosító kódot. (vannak, akik fogyasztás előtt esnek neki a csomagolásnak, mások előbb elkortyolják az italt)

  3. Beváltja a fólián található kódot a www.cryptodrinks.hu főoldalán – egy rövid regisztráció után és szinte csak egy karnyújtásnyira van már, hogy crypto tulajdonossá váljon.

  4. Sikeres beváltást követően emailben és rendszer üzenetben is információt kap a vásárló a további teendőkről.

Miért érdemes CRYPTO DRINKS termékeket forgalmaznom?

Mivel minden dobozban (fólián) crypto ajándékot talál a vásárló, látjuk, hogy igen hamar kialakul egy pozitív függőség és egy új márkahűség is, ami azt jelenti, hogy a fogyasztási üteméhez igazodva, rendszeres vásárlója lesz az italoknak.

Amennyiben a kereskedőink segítségével – szórólap vagy rövid tájékoztatás – a vásárló megtudja, hogy milyen ajándékokat rejtenek a dobozok és nem egy szokványos energiaitalt vásárolt, az újdonságot szinte mindenhol elújságolja ismerőseinek, barátainak.

Annak okán, hogy a terméket nem lehet multi üzletekben megvásárolni, az így kialakított kereslet a kisebb boltok felé fog irányulni és reményeink szerint az Ön boltjában landol majd az új érdeklődő is. (Stratégiai célunk, hogy nem fogjuk szupermarketekben és hipermarketekben árusítani a termékeinket) 

Az sem elhanyagolható szempont, hogy kereskedelmi partnereinket feltüntetjük weboldalunkon és a hamarosan elkészülő mobil alkalmazásunkban is, így az érdeklődő vásárló az Ön üzletét is megtalálja a forgalmazói pontok között és céltudatosan fogja azt felkeresni.

Amit még esetleg érdemes tudni a CRYPTO DRINKS-ről

Kiemelt cél, hogy a fogyasztót elnavigáljuk (elsődlegesen a Telegram csoportunkhoz, hogy csatlakozzon a CRYPTO DRINKS közösséghez. Itt aktív tagjaink segítséget tudnak neki adni és szinte minden a projekttel vagy a crypto-val kapcsolatos kérdésre választ kaphat az érdeklődő.

Amikor első alkalommal bont ki bármilyen ajándékot, még nagy eséllyel nem rendelkezik crypto tárcával – ezért nem feltétele ez a regisztrációnak – így abban majd mi illetve a Crypto Drinks közössége és az általunk elkészített edukációs anyagok lesznek segítségére.

Az új fogyasztók általunk fognak becsöppenni a crypto világba, így nekünk kell majd segítenünk, hogy meg is értsék azt és lehetőség szerint egyfajta védelmet is tudjunk adni nekik (az edukáció által)

Amennyiben ezt a feladatot megfelelően el tudjuk látni, úgy a Crypto Drinks közösség bizalmi indexe magasan lesz a felhasználó/fogyasztó szemében és elfogadja az iránymutatásokat. Nézzen be a fent említett csoportba, ismerje meg a közösséget és a CRYPTO DRINKS fogyasztók lelkes csoportját!

Legyen az ön boltja is Crypto Drinks partner

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével: