Crypto
projektek

Crypto Chip Token (BVC)

Mi az a Crypto Chip Token?

HŰSÉGPROGRAM ÚJRAGONDOLVA.
HATÁROK NÉLKÜL.
MINDENKI SZÁMÁRA.

Szeretnénk összekapcsolni az online vásárlókat és a vállalatokat a kriptotéren keresztül egy olyan hűségprogram kialakításával, amely mindkét fél számára előnyös. Határok nélkül, egyszerűséggel.

KRIPTOVALUTA ELFOGADÁS AZ ÖN WEBÁRUHÁZÁBAN IS!

Csatlakozzon egyre bővülő elfogadóhelyeinkhez, amellyel lehetősége nyílik a webáruházában kriptovaluta elfogadására és a blokklánctechnológia révén egy átlátható, valamint egyedülálló hűségprogram megvalósítására.

Miben más ez a hűségprogram mint a többi?

1. A hálózat bármely tagjánál be lehet váltani a “tokeneket”, azaz új potenciális vásárlókhoz is el lehet jutni.

2. Üzletek közötti kedvezmény és ösztönző rendszerek megvalósítása
Mekkora stratégiai előnyt jelent, mikor egy nagy hálózat meg tud hirdetni egy országos promóciót és abban minden boltja részt vesz így a lehető legtöbb vásárlóhoz tudnak eljutni? A kriptovalutánkkal a hűségrendszer keretein belül bármilyen kreatív akcióval lehetőség van a fogyasztókat megszólítani. Ezek kivitelezését, egyedileg és csoportos módon is meg lehet valósítani. pl.: 30.000Ft feletti vásárlás esetén 5% visszajár Crypto Chip tokenben, független terméktől, földrajzi elhelyezkedéstől vagy bármi más tényezőtől.

3. Értékteremtő kereslet, avagy független tőzsdei tulajdonság
Eltérően más hűségpontoktól vagy visszatérítésektől a kriptovaluta alapú jutalmazás értékét a kereslet-kínálat piaca határozza meg. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a Crypto Chip Tokent sokan meg is akarják vásárolni (decentralizált tőzsdéken lehet vele kereskedni) akkor úgy az értéke merőben megnőhet, így akár egy 1000Ft-os visszatérítés akár többszörösére is növekedhet, igaz ez fordítva is igaz, tehát akár töredéke is lehet.

4. Hűségpont rendszer ami kamatoztatható is
A kriptovaluta felhasználhatóságának egyik eleme, hogy akár le is lehet kötni a meglévő mennyiséget, amelyet így kamatoztatni is lehet. Ezen esetben pedig nem a szokásos állampapírnál megszokott kamatszázalékokkal kell gondolkodni, hanem erősen kétszámjegyű éves növekménnyel.

5. Nincs tagsági díj, sem kötelezettség

6. Kizárólagosság mentes tagság és hűségrendszer használat
A Crypto Chip Token hűségprogramja nem jelent kizárólagosságot, korábbi jutalmazási rendszerét is alkalmazhatja azoknál a vásárlóknál, akik nem szeretnének az új innovatív rendszerhez csatlakozni.

7. Piaci kiemelés / trendhatás kiaknázása
A kripto világ mindinkább egybeolvad az eddig konvecionálisnak tekintett üzleti és technológiai folyamatokba, de még mindig „gyerekcipőben” van ez a terület. Rengeteg potenciállal rendelkezik, így azok akik még az elején meglátják benne a lehetőséget a kialakulóban lévő trendet merőben meglovagolhatják.A hűségprogram hálózatába még csak néhány vállalkozás csatlakozott hazánkban, azonban nemzetközi szinten is egyre többen ismerik fel a blokklánc technológia irányába mutató trendeket. Közöttük a Microsoft, az ATT, a Burger King és a McDonalds is alkalmaz már kriptovaluta elfogadást.

Milyen előnyökkel jár a hálózathoz csatlakozás vállalkozása számára?

A kriptovaluták egyre inkább elfogadottabbak világszerte (hazai webáruház példa: alza.hu) és egy újfajta technológiai és ideológiai megközelítést, egyúttal több lehetőséget hoznak magukkal. Azon túl, hogy egy hatalmas fogyasztói réteget lehet ezzel bevonzani, időt és költséget is lehet velük spórolni, valamint kiemelni az adott intézményt a sokaságból (trendhatás kiaknázása).

1.) Jelezze csatlakozási kérelmét weboldalunkon
Ennek benyújtását követően részletes tájékoztató csomagot küldünk, kötelezettségmentesen.

2.) Válasszon csomagot
A tájékoztatóból megismert együttműködési lehetőségek közül válassza ki az Ön vállalokozásának megfelelőt.

3.) Megállapodás
Kollégánk személyes találkozó keretében részletes tájékoztatást nyújt, majd együttműködési megállapodás kerül aláírásra.

4.) Kivitelezés
Megtörténik a hálózatba integrálás, a technikai és műszaki feltételek kiépítése, aktivizáljuk a kriptovaluta elfogadást.

Hasznos információk

Indulás ideje:
2021. november 21.

Contract address:
0x2dEA12c4f08074032a9997F0a199b04aF0fC0392

Megosztás: